Λευκός καπνός στη Θήβα για την νέα διοίκηση του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας

Πρώτα Παπαϊωάννου και μετά Βάκα στην προεδρία

Λευκός καπνός στη Θήβα για την νέα διοίκηση του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας μετά από πολύ παρασκήνιο και αρκετές συζητήσεις.

Το παρασκήνιο ωστόσο λέει ότι μέχρι και προχθές τα μεσάνυχτα όλα ήταν στο αέρα ,με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά αφού η δήμαρχος Χαλκιδέων ήθελε οπωσδήποτε να έχει η ίδια την διοίκηση του φορέα στα πρώτα χρόνια ενώ τέθηκε και η πρόταση να αναλάβει πρόεδρος ,δήμαρχος μικρού δήμου για να αρθεί το αδιέξοδο.

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων Στερεάς Ελλάδας, που διεξήχθησαν στη Θήβα.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους Δημάρχους Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου, Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ, Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργο Αραπίτσα, Μαντουδίου – Λίμνης, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, Ερέτριας, Νίκο Γουρνή, Καρπενησίου, Χρήστο Κακαβά, Κύμης – Αλιβερίου, Νίκο Μπαράκο, Καμένων Βούρλων, Ηλία Κυρμανίδη, Δελφών, Παναγιώτη Ταγκαλή, και Θηβαίων, Γιώργο Αναστασίου.

Πρόεδρος εκλέχτηκε έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025 ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και θα τον διαδεχτεί η Έλενα Βάκα, ενώ Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Παναγιώτης Ταγκαλής.

Σχετικά